Vegehop catering i dostava raznolikih jela i slastica koje će svi obožavati!

Na važnim događanjima poput proslava, rođendana, promocija i prezentacija, uzvanici se većinom okupljaju oko izvora mirisa i boja hrane. Iz bogate ponude vegetarijanskog restorana Vegehop za vas, prema događanju koje pripremate, kreiramo ponudu koja zbog svoje raznolikosti i note prepoznatljivosti ostavlja snažan utisak na uzvanika pa tako i na samog organizatora događanja.

Domjenci restorana Vegehop poznati su po svojoj maštovitosti, kombinacijama boja i okusa, zavodljivosti i primamljivosti na koje rijetko tko ostaje ravnodušan. 

Ekološkim pristupom izvoru zdravlja pristupamo profesionalno te također i tradicionalna jela pripremamo u vegetarijanskom duhu što rezultira ekološkom osvješčenošću, zainteresiranošću pojedinca i istraživanju. 

Nudimo preko 15 vrsta zdravih kolača i torti, tradicionalna indijska jela s potpisom Vegehopa, bezglutenska jela, vege odreske, ražnjiće, krokete, razne vrste salata, sirova jela i još puno toga.
Brojimo velik broj zanimljivih cateringa na ranim događanjima, a neki od njih su Rimac Automobili, bivši predsjednik RH Ivo Josipović, razni domjenci u organizaciji Prijatelja životinja, privatna druženja i razna zbivanja. 
Veselimo se vašem pozivu!
info@vegehop.hr
Vaš Vegehop tim

Tags: